Top Post »

| 14,116 views

Camping Indije ligger på en halvø tæt på Banjole, campingpladsen skrænter gradvis ned mod havet, omkring en tredjedel af halvøen er dækket med fyrretræer, så der er masser af skygge …

Read the full story »
Campingplads

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Medulin

Hotel

Hoteller i Medulin, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Medulin

Ferielejlighed

Ferielejligheder i Medulin, Premantura og Banjole, book ferielejlighed i Medulin

Sommerhus

Sommerhus i Medulin, Premantura og Banjole, book feriehus i Medulin

Poolhuse

Luksus Poolhuse i Medulin og omegn, Book sommerhus med Pool i Medulin

Home » Hotel

Hotel Medulin

Submitted by | 15,478 views

Hotel MedulinHotel Medulin *** er et af hotellerne i Medulin Resortet, der også omfattede Camping Medulin. Hotellet ligger 300 meter fra byens centrum og kun 10 km fra Istrien største by Pula. Medulin ferieanlæggets highlight er sandstranden Bijeca, hvilket er noget man ikke finder mange steder i Istrien.

Det moderne og smagfuldt indrettet hotel er kendt for sin høje kvalitet og fremragende komfort, lige hvad man har brug for til en afslappende ferie. Det venlige personale og de fredelige omgivelser er alfa og omega for hotellet.

På Hotellet tilbydes der et omfattende underholdningsprogram hvilket gør det til et ideelt sted for krævende gæster på udkig efter en aktiv ferie, samt familier med børn.

Værelser på Hotel Medulin:

Hotel Medulin har 178 værelser og 12 suiter fordelt på 4 etager. Alle værelser har aircondition og store balkoner med panoramaudsigt. Værelserne er elegant og moderne indrettede, hvilket giver maksimal komfort. Værelserne er udstyret med følgende faciliteter: telefon, satellit-tv, pengeboks, køleskab, minibar, hårtørrer og internetadgang.

Hotel Medulin

Faciliteter på Hotel Medulin:

Hotel Medulins offentlige område er moderne udstyret. Der er en reception med en rummelig lobby, lobby bar, TV lounge, Club, salon, pool bar, piano bar, stor terrasse, gratis internetadgang i offentlige områder, frisør, souvenirbutik samt vaskeri og parkering for hotellets gæster. De nye fitness faciliteter på Hotel Medulin giver rig mulighed for at holde formen i løbet af ferien.

Hotellets har naturligvis en restauration hvor morgenmad og a la carte menuer indtages. Hotellets har også en komfortabel konferencesal (siddepladser 120) med fuld teknisk support og et mødelokale. De udendørs rammer inkluderer to udendørs swimmingpools, en stor terrasse, sandstranden Bijeca, samt et sportscenter med græs fodboldbaner, tennisbaner, multi-formål sportspladser til håndbold, volleyball, håndbold.

De udendørs aktiviteter omfatter en bred vifte af vandsport, cykel (cykel stier), sports udstyr til udlejning, vandrestier, ridning samt windsurfing.


Som på fleste Hoteller i Medulin, tilbyder også Hotel Medulin et animations program som omfatter forskellige aktiviteter for voksne samt junior klub for børn, programmet har aktiviteter både morgen, middag og aften.

Kontakt detaljer til Hotel Medulin:

Address: Osipovica 31, HR – 52203 MedulinBook-Hotel
Phone: +385 (0)52 572601
Fax: +385 (0)52 576 017
E-mail: medulin@arenaturist.hr
GPS: 44.814906, 13.937155

Billeder fra Hotel Medulin:


Bilder venligst udlånt af Arenatourist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.