Home » Hotel i Medulin

Hotel i Medulin

Medulin er en af de eneste byer i Istrien, som tilbyder som dejlig sandstrand, de fleste af hotellerne i Medulin ligger i det omkringliggende område af stranden Bijeca. Hotel tilbuddet i Medulin omfatter alt fra små familie hoteller, alt inklusive hoteller samt 4 stjernet luksus hoteller. Her kan du se all Hoteller i Medulin, klik på hotel navnet for at få detaljerede informationer om hotellet.

Hotel-Holiday-MedulinHotel Resort Centinera ligger ved den lille by Banjole, mellem Pula og Medulin, Det ligger på et område på ca. 16 500 m2 mellem camping Bumbište og camping Indije, lige ned til Centinera lagunen hvor hundrede års gamle fyrretræer giver dejlig skygge om sommeren. Resortet består af 3 pavilloner, 105 dobbelt – sengs værelser, 22 enkeltsengs værelser, 12 familieværelser. Resortet tilbyder også en aperitif bar og sommerterrasse. Der tilbydes også et stort udvalg af tjenester som det imponerende Fitness-center med mulighed for brug af motionsrum og massage.

Ai Pini Medulin Resort i Medulin tilbyder 64 moderne udstyrede lejligheder, beliggende i en cirkel omkring en central park, i rækker med 4 til 8 lejligheder. Resortet er omgivet af frodige vegetation, kun 200 m fra havet. Dette Resort er et sandt paradis for familier med børn, der ønsker fred og ro i ferien. Omkring Resortet er der Klippestrand med en let tilgang til havet, den kilometer lange sandstrand Bijeca, grus strande, samt to udendørs swimmingpools og en indendørs opvarmet swimmingpool alle med havvand på Hotel Belvedere som gæster gerne må bruge.

Aparthotel del Mar er beliggende på kysten lige ned til krystalklare hav, i den idylliske fiskerby Banjole. Hotellet er en ideel blanding af et komfortabelt hjem og moderne hotel service. Med sin 280 moderne og rummelige lejligheder, fremragende gastronomiske tilbud og den særlige opmærksomhed der ydes til den enkelte gæst vil det sikkert blive din foretrukne destination. Aparthotel del Mar tilbyder alt du behøver til din perfekte ferie. Ud af de 280 fuldt møblerede lejligheder, har 187 af dem udsigt over det krystalklare hav, mens resten har udsigt over frodige grønne Middelhavs fyrretræer.

Hotel Belvedere i Medulin er med 450 værelser et af de største hoteller i området. Hotellet er beliggende ved siden af den berømte sandstrand Bijeca. Ud over den dejlige sandstrand Bijeca er der også en sten strand, men hotellet tilbyder også to udendørs og en indendørs swimmingpool med havvand. Hotel Medulin Belvedere rangerer som et veletableret og fornem hotel i sportens verden. Mange topatleter kommer der og træner op til turneringer. Dette er det perfekte hotel for gæster, der foretrækker en aktiv ferie, og holde sig i form under ferien, takket være det store udvalg af sportsaktiviteter. Arenaturist’s animation klubben for voksne og børn starter med sine aktiviteter kl.9 om morgen og fortsætter indtil efter kl. 23.

Hotel-Belvedere-MedulinHotel Medulin er et 4 stjernet hotel beliggende i Medulin, hotellet er en del af et ferieresort ved sandstranden Bijeca, som også omfatter Hotel Belvedere og camping Medulin, Dette luksushotel er specielt attraktiv på grund af sin fornemme stil og komfort, og den frodige Middelhavs vegetationen og det krystalklart hav gøre det bare endnu mere tillokkende. Hotel Medulin leverer høj kvalitet til et 4-stjernede. hotel, kun 100 m fra stranden, og kun 500 meter fra Medulins centrum. Der er 10 kilometer til den historiske by Pula.

Hotel Holiday i Medulin er et af de få hoteller i Medulin og Pula område som tilbyder ”alt inklusive” ferie. Hotellet har 192 moderne og komfortable værelser beliggende på fire etager, alle med brusebad, aircondition og er udstyret med telefon, satellit-tv og hårtørrer. Værelser med havudsigt har balkon med en smuk udsigt over øerne og halvøen. Det er det ideelle ferie hotel for familier med små børn på grund af den nærliggende sandstrand og det unikke børne animations program Mini Club, hotellet tilbyder. Ud over den dejlige sandstrand Bijeca og hotellets klippestrand, tilbyder der også to udendørs swimmingpools med havvand for hotellets gæster.

Villa Velike Stine i Medulin er et lille familie Hotel / Lejligheder beliggende i en central position. Det udvendige areal ved Villa Stine er udstyret med en smuk have, hvor gæster kan slappe af på træ liggestole. Villa Stine i Medulin er konstrueret som et baby venligt område, hvilket gør det til et ideelt sted for familier med mindre børn. Om aftenen kan gæsterne nyde middagen i huset egen restaurant med et “Hacienda” som terrasse.

Hotel Arcus Residence er et komfortabelt, nybygget hotel beliggende direkte ved havet, overfor fiskerihavnen og promenaden. De fleste af de 84 værelser på det kvadratisk formede Hotel har udsigt over havet. Alle værelser er udstyret med aircondition system til både nedkøling og opvarmning, tv med satellit-programmer, telefon og internetforbindelse, pengeskab, hårtørrer og minibar. Fra Arcus hotellet er der kun 5 minutters gå gang til promenaden i Medulin.

Foruden de hoteller jeg har nævnt, findes der selvfølgelig også andre. Der er mange hoteller i Medulin, og hvis du leder efter et bestemt, er det en god ide at benytte trivagos online søgemaskine. Her kan du sortere i hotellerne, og finde lige præcis det, som passer til dine behov.