Top Post »

| 13.003 views

Camping Indije ligger på en halvø tæt på Banjole, campingpladsen skrænter gradvis ned mod havet, omkring en tredjedel af halvøen er dækket med fyrretræer, så der er masser af skygge …

Læs den fulde historie »
Campingplads

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Medulin

Hotel

Hoteller i Medulin, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Medulin

Ferielejlighed

Ferielejligheder i Medulin, Premantura og Banjole, book ferielejlighed i Medulin

Sommerhus

Sommerhus i Medulin, Premantura og Banjole, book feriehus i Medulin

Poolhuse

Luksus Poolhuse i Medulin og omegn, Book sommerhus med Pool i Medulin

Hjem » Hotel Belvedere Medulin

Hotel Belvedere Medulin

Indsendt af Ingen kommentar | 12.525 views

Hotel Belvedere MedulinHotel Belvedere *** er beliggende direkte ned til vandet, og er en perfekt valg for gæster som foretrækker en aktiv ferie med mange forskellige sportsaktiviteter. Hotellet er også velegnet til familier med børn på grund af det omfattende animationsprogram. Endvidere kan hotellet anbefales til forretningsmøder, kongresser og seminarer.

Hotellet ligger kun 500 meter fra byens centrum, og knap 10 km fra Pula, hvis man ikke medbringer egen bil, kan man benytte de gode bus forbindelser mellem Pula og Medulin. Den internationale lufthavn in Pula ligger ca. 13 kilometer væk fra hotellet.


Faciliteter og værelser på Hotel Belvedere:

Hotel Belvedere har 450 komfortable værelser på 4 etager. Alle værelser har aircondition, telefon, satellit TV, hårtørrer. Nogle værelser har balkon med udsigt over havet. Der er to udendørs swimmingpools, en indendørs opvarmet swimming pool, sauna, massage, fitness rum, aerobic. Ikke langt fra hotellet kan gæsterne nyde den lange sandstrand Bijeca, samt en småsten strand og klippestrand.

Pool Hotel Belvedere

Hotellet er med aircondition. Det har en central område med reception, rummelig lobby, aperitif bar, restaurant, café bar med ”poolside” terrasse, frisørsalon og skønhedssalon, souvenirbutik, vaskeri service og naturligvis parkering til hotellets gæster.

Hotel Belvedere, har som alle andre og camping pladser under Arenatourist, et omfattende animationsprogram fra midt formiddag til sent på aftenen tilbydes der forskellige aktiviteter for voksne samt en junior klub for børn. Animationsprogrammet indeholder, sports- og fritidsaktiviteter, sjov og spil, tematiske spil for børn, kreative workshops og danse programmer.

Address: Osipovica 32, HR-52203 Medulin
Phone: +385 (0)52 572 001Book-Hotel
Fax: +385 (0)52 572 549
GPS: 44.812098, 13.942648

Billeder fra Hotel Belvedere:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tags: , , , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.