Home » Feriebolig Medulin

Feriebolig Medulin

Medulin har som de fleste andre byer i Istrien naturligvis et omfattende udvalg af ferieboliger og sommerhus, I små byerne Banjole, Prementura og Pomer som ligger i Medulin området, er hoved erhvervet udlejning af ferieboliger. Vi udvalgt nogle af de bedste private boliger i Medulin og det omkringliggende område, men inden du gennemse de udvalgte ferieboliger, kan du tjekke vores oplysninger om Medulin samt andre byer i nærheden af Medulin og oplysninger om de forskellige ferieboligtyper.

Byen Medulin tilbyder privat indkvartering i alle priser intervaller, så uanset om du er på udkig efter en billig indkvartering eller lidt dyrere feriehuse med swimmingpool vil du sikkert kunne finde en egnet bolig.

Ferielejligheder 2 Personer Store ferielejligheder i Medulin
Ferielejligheder 3 Personer Sommerhuse i Medulin
Ferielejligheder 4 Personer Sommerhuse med Pool Medulin

Byen Medulin:

Hotel Medulin LuftbildByen Medulin er ikke så stor, så uanset i hvilken del af byen du bor er der gåafstand til byens centrum og Promenade / marina-området. Den maksimale afstand, du skal gå vil være ca. 1 km for at komme til byens centrum og 1,3 km for at komme til promenaden.

Små byer i Medulins område:

Hvis du foretrækker at tilbringe din ferie i en mindre by men tæt på Medulin, bør du overveje byerne forneden, alle af dem er typiske Middelhavs turist byer:

Banjole: er en lille turistby 7,3 km vest for Medulin, flertallet af de 1000 indbyggere der bor i denne gamle fisker landsby, arbejder med turisme. Det er mest private lejligheder der tilbydes i byen, men byen har også et par vel besøgte campingpladser i det omkringliggende område.

Pomer: er beliggende i den vestlige ende af Medulin bugten, 5 km fra Medulin, byen har kun omkring 250 indbyggere, men på trods af byens størrelse er det en populær destination, hvor både private boliger, en campingplads og en ACI marina kan findes.

Premantura: ligger 11,5 km sydvest for Medulin. Byen ligger ved indgangen til naturparken Kap Kamenjak, som strækker sig 9,5 km fra byen til toppen af halvøen. Premantura er hovedsageligt kendt for sine mange campingpladser, men der findes også private indkvartering af forskellig slags i byen.

Ližnjan: er med sine 3,000 indbyggere, den største landsby i det omkringliggende område af Medulin, byen er beliggende 2 km øst for Medulin. Liznjan ligger ikke direkte ved havet, men der er kun ca. 500 meter til nærmeste strand. Fordelen ved den eksterne position byen har, er at der er 25 km strande i det omkringliggende område, så man kan altid finde en strand der ikke er overfyldt.

Indkvarterings typer i Medulin:

Vi har nøje udvalgt en række boliger beliggende med en radius af 10 km fra Medulin centrum, boligen kan bookes direkte gennem vores partnere.

Privat Lejlighed 2-3 personer – vi har udvalgt en række 2-3 personers lejligheder, som i de fleste tilfælde har aircondition, separat soveværelse, balkon eller terrasse – her kan du se de udvalgte 2-3 personers lejligheder i Medulin.

Privat Lejlighed 4-6 personer – de fleste af de 4-6 personers lejligheder er udstyret med aircondition, balkon / terrasse, 2 soverum, i nogle tilfælde har lejlighederne 1 separat soveværelse og en sovesofa i stue området – her kan du se de udvalgte 4-6 personers lejligheder i Medulin.

Stor privat lejlighed – 6 personer og derover lejlighed består normalt af to soverum med dobbeltseng og en stue med en sovesofa for to personer, i nogle tilfælde har lejlighederne 3 separate soverum, bekvemmeligheder som aircondition, balkon / terrasse er tilgængelige i næsten alle lejlighederne, her kan du se de udvalgte store lejligheder i Medulin.

Sommerhuse: De fleste sommerhuse er fritstående huse med en kapacitet fra 6 til 12 personer, i de fleste huse har gæsterne hele huset selv til rådighed, i nogle tilfælde bor husejeren også i objektet. Husene er fuldt udstyret til antallet af personer, og udenoms arealerne er til rådighed for gæsterne – her kan du se de udvalgte sommerhuse i Medulin.

Sommerhuse med swimmingpool: samme som ved sommerhuse, men her har gæsterne en swimmingpool til deres rådighed. Her kan du se de udvalgte sommerhuse med pool i Medulin.

Billig indkvartering: vores liste over billig indkvartering inkludere objekter med den laveste pris pr. person pr. nat i denne rabat kategori samt last minute objekter kan også findes her. Her kan du se billig indkvartering i Medulin