Top Post »

| 14,116 views

Camping Indije ligger på en halvø tæt på Banjole, campingpladsen skrænter gradvis ned mod havet, omkring en tredjedel af halvøen er dækket med fyrretræer, så der er masser af skygge …

Read the full story »
Campingplads

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Medulin

Hotel

Hoteller i Medulin, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Medulin

Ferielejlighed

Ferielejligheder i Medulin, Premantura og Banjole, book ferielejlighed i Medulin

Sommerhus

Sommerhus i Medulin, Premantura og Banjole, book feriehus i Medulin

Poolhuse

Luksus Poolhuse i Medulin og omegn, Book sommerhus med Pool i Medulin

Home » Anbefalet, Hotel

Ai Pini Resort Medulin

Submitted by | 10,450 views

Al-pini-resort-medulinAi Pini Medulin Resortet er beliggende 200 m fra et smukt blå grønt hav med smukke strande og frodige Middelhavs vegetation. Ai Pina Resortet er et glimrende sted især for familier med børn eller for feriegæster som ønsker at nyde en afslappende ferie, i dejlige omgivelser. Resortet er beliggende 1,5 km fra Medulin centrum, den historiske by Pula er omkring 10 km væk.

Lejligheder på Ai Pini Medulin Resort:


Ai Pini Medulin Resort har 64 moderne udstyrede lejligheder, som er opført i rækker på 4 til 8. Lejlighederne danner en cirkel med en park i midten. De 30 m2 store lejligheder med plads til 4 personer er udstyret med køleskab, satellit-tv, pengeskab, hårtørrer og aircondition. Foran de nyrenoverede 2 etagers lejligheder er der en stor terrasse til rådighed.

Al-Pini-medulin

Faciliteter på Ai Pini Medulin Resort:

Gæster på Ai Pini Resort har alle faciliteter på det nærliggende Hotel Belvedere, som ligger godt 200 m væk, til deres rådigheder. Her finder man en købmand, et veksel kontor, souvenirbutik, kiosk, frisør, skønhedssalon, massage, medicinsk hjælp samt offentlige telefonnet og internet adgang.

Feriestedet har en udendørs og en indendørs opvarmet svømmepøl, begge med havvand. Til gæsternes rådighed er også forskellige typer af sportsgrene så som ride skole, vandski, paintball, dykning samt en windsurfing skole. I nærheden er der sportsfaciliteter så som: volleyball, fodbold, basketball, bordtennis, minigolf, samt tennisbaner.

Foto-al-pini-resort

Der er et diskotek i nærheden af feriestedet, desuden tilbyder byen Medulin en bred vifte af underholdnings muligheder, så som danse terrasser og barer / diskoteker og naturligvis en masse restauranter samt en forlystelsespark.

Gæster på Ai Pini Resort kan også nyde programmet i Arenaturist’s animation klub på det nærliggende Hotel Belvedere. Animationsprogrammet omfatter mange sports- og fritidsaktiviteter, sjove spil, tematiske spil for børn, kreative workshops og et danse program.

Kontakt og GPS Ai Pini Resort:Book-Hotel

Address: Osipovica bb, HR-52203 Medulin
Phone: +385 (0)52 572 601
Fax: +385 (0)52 576 017
E-mail: medulin@arenaturist.hr
GPS: 44.812988, 13.942659

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.